Cine Suntem?

ATP – CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALĂ este cel mai cunoscut furnizor de formare profesională din Constanța. Centrul dispune de un management performant, lectori cu un înalt nivel de pregătire, dotări la standarde ridicate și programe de instruire variate și atractive. Programele de pregătire sunt autorizate ANC, iar certificatele de absolvire sunt recunoscute la nivel național și european.

Centrul funcționează ca o asociație, constituită în baza OG 26.2000 cu modificările ulterioare și are ca obiect principal de activitate, educația permanentă a adulților, cod CAEN 8559 – Alte forme de învățământ.

Desfășurând activități de calificare/recalificare profesională, centrul s-a impus în municipiul Constanța ca cea mai activă organizație de formare profesională, reușindu-se astfel, în cei 28 ani de activitate, să încheie aici pregătirea profesională a peste 30 000 persoane, în diverse ocupații și calificări, în special în sfera serviciilor.

Numărul mare de absolvenți ne face să credem că am reușit ceea ce ne-am propus – UN SISTEM DE FORMARE PROFESIONALĂ PERFORMANT. Avem în prezent un număr de peste 24+ de cursuri acreditate de Ministerul Muncii, Protecției Sociale si Ministerul Educației, prin Autoritatea Națională a Calificărilor (fost CNFPA) și, printre altele, ne propunem, ca în anul viitor, să acredităm un număr de încă 12 ocupații și calificări noi.

Viziune

Viziunea noastră este de a fi lideri în transformarea vieților prin educație și dezvoltare profesională. Ne propunem să fim un partener de încredere pentru indivizi și organizații, oferind programe inovatoare și personalizate care să răspundă nevoilor specifice ale fiecărui cursant. 

Prin expertiza noastră, dorim să inspirăm și să împuternicim oamenii să-și atingă potențialul maxim, să-și dezvolte competențele și să-și construiască cariere de succes. 

Ne angajăm să facilităm un mediu de învățare dinamic și colaborativ, în care diversitatea este celebrată și excelența este promovată. 

Cu pasiune pentru cunoaștere și inovație, ne străduim să fim mereu în avangarda educației, contribuind la formarea unei societăți mai înțelepte, mai conectate și mai prospere.

Misiune

Misiunea noastră este să furnizăm soluții de formare profesională de înaltă calitate, adaptate nevoilor individuale și organizaționale, pentru a dezvolta abilități și competențe relevante într-o lume în continuă schimbare. 

Ne concentrăm pe facilitarea accesului la educație de calitate, inspirând și împuternicind oamenii să-și atingă obiectivele de carieră și să-și maximizeze potențialul. 

Suntem dedicați în permanență inovării și îmbunătățirii continue a programelor noastre, în căutarea excelenței în educație și în sprijinirea dezvoltării personale și profesionale a comunității noastre globale.

Echipă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mesajul Fondatorului

”Consilierea și orientarea profesională reprezintă un alt domeniu de acțiune al companiei, reprezentat de activități de consiliere vocatională cu scopul de a fi identificate aptitudinile profesionale ale persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și stabilirea unui traseu profesional corect al acestora.

De asemenea, compania acordă reduceri substanțiale pentru categoriile sociale vulnerabile, și în funcție de cerințe, recomandăm absolvenți în vederea ocupării unor locuri de muncă în concordanță cu aptitudinile și pregătirea profesională a acestora.” – Președinte Romulus Florin Mincă

Romulus Florin Mincă

ATP este cel mai cunoscut și cel mai vechi furnizor de formare profesională din Constanța, cu un management performant.

Să oferim competențe la standarde de excelență național și european, astfel încât cursanții noștri să fie bine pregătiți.

Un sistem performant de formare profesională care să facă față nevoilor de pe piața de muncă autohtonă și europeană.

0 +
Cursanți Pregătiți
0 +
Cursuri Acreditate
0 +
Ani de Experință
0 %+
Angajați după Absolvire