ATP – CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA este cel mai cunoscut furnizor de formare profesionala din Constanta. Centrul dispune de un management performant, lectori cu un inalt nivel de pregatire, dotari la standarde ridicate si programe de instruire variate si atractive. Programele de pregatire sunt autorizate ANC, iar certificatele de absolvire sunt recunoscute la nivel national si european.

Centrul functioneaza ca o asociatie, constituita in baza OG 26.2000 cu modificarile ulterioare si are ca obiect principal de activitate, educatia permanenta a adultilor, cod CAEN 8559 – Alte forme de invatamant.

Desfasurand activitati de calificare/recalificare profesionala, centrul s-a impus in municipiul Constanta ca cea mai activa organizatie de formare profesionala, reusindu-se astfel, in cei 28 ani de activitate, sa incheie aici pregatirea profesionala peste 30 000 persoane, in diverse ocupatii si calificari, in special in sfera serviciilor.

Numarul mare de absolventi ne face sa credem ca am reusit ceea ce ne-am propus – UN SISTEM DE FORMARE PROFESIONALA PERFORMANT. Avem in prezent un numar de peste 20 de cursuri acreditate de Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, prin Autoritatea Nationala a Calificarilor (fost CNFPA) si, printre altele, ne propunem, ca in anul viitor, sa acreditam un numar de inca 12 ocupatii si calificari noi.

”Consilierea si orientarea profesionala reprezinta un alt domeniu de actiune al companiei, reprezentat de activitati de consiliere vocationala cu scopul de a fi identificate aptitudinile profesionale ale persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si stabilirea unui traseu professional corect al acestora.

De asemenea, compania acorda reduceri substantiale pentru categoriile sociale vulnerabile, si in functie de cerinte, recomandam absolventi in vederea ocuparii unor locuri de munca in concordanta cu aptitudinile si pregatirea profesionala a acestora.”, Președinte Romulus Florin Mincă

white-logo

ATP este cel mai cunoscut și cel mai vechi furnizor de formare profesională din Constanța, cu un management performant.

Să oferim competențe la standarde de excelență național și european, astfel încât cursanții noștri să fie bine pregătiți.

Un sistem performant de formare profesională care să facă față nevoilor de pe piața de muncă autohtonă și europeană.

0 +
Cursanți Pregătiți
0 +
Cursuri Acreditate
0 +
Ani de Experință
0 %+
Angajați după Absolvire