Conducerea ATP

Romulus Florin MincăPreședinte presedinte@atp.ro +40 241 619 719 www.atp.ro Facebook Twitter Youtube Despre mine Numele meu este Romulus Florin MINCĂ și sunt președintele ATP – Centrul de Formare Profesională. Am înființat compania în 1993 cu misiunea de a contribui la succesul în carieră al clienților noștri și suntem hotărâți să livrăm doar servicii de cea mai bună calitate. Mi-aduc aminte cu plăcere ca, fiind student al Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”, am avut ambiția să înființez acest centru de pregătire profesională, când nu mi se dădeau prea mari șanse, având de-a face cu un vid legislativ în domeniul formării profesionale, când încă mai exista un monopol al statului în organizarea și desfășurarea programelor de formare profesională. Sunt licențiat în științe juridice, am absolvit un masterat în “Administrație și guvernare”, precum și diverse cursuri postuniversitare, cum ar fi “Managementul dezvoltării locale” și “Resurse umane în administrația publică” la Institutul Național de Administrație, sau “Relații internaționale” la Institutul Diplomatic Roman. Experianță în administrație În anul 2008, am fost numit director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța. M-am retras total din activitatea privată, deoarece nu ar fi fost altfel posibil din punct de vedere al legislației. Aici am acumulat o vastă experiență, atât în ceea ce priveste execuția bugetară a statului, cât și coordonarea sistemului public de ocupare. Datorită activității intense pe care am desfășurat-o, am primit diplome de merit și am fost propus să ocup funcții la nivel înalt, cum ar fi cea de președinte al ANOFM, cu rang de secretar de stat.  Totodată am avut diverse schimburi de experiență cu parteneri români și străini, atât prin vizite de lucru, cât și prin intermediul unor întâlniri, simpozioane, seminarii, conferințe, etc. În acest sens, am avut acazia să interacționez atât cu sistemul public de ocupare și formare profesională, cât și cu cel privat. Obiectivele […]
Despre mine

Numele meu este Romulus Florin MINCĂ și sunt președintele ATP – Centrul de Formare Profesională. Am înființat compania în 1993 cu misiunea de a contribui la succesul în carieră al clienților noștri și suntem hotărâți să livrăm doar servicii de cea mai bună calitate.

Mi-aduc aminte cu plăcere ca, fiind student al Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”, am avut ambiția să înființez acest centru de pregătire profesională, când nu mi se dădeau prea mari șanse, având de-a face cu un vid legislativ în domeniul formării profesionale, când încă mai exista un monopol al statului în organizarea și desfășurarea programelor de formare profesională.

Sunt licențiat în științe juridice, am absolvit un masterat în “Administrație și guvernare”, precum și diverse cursuri postuniversitare, cum ar fi “Managementul dezvoltării locale” și “Resurse umane în administrația publică” la Institutul Național de Administrație, sau “Relații internaționale” la Institutul Diplomatic Roman.

Experianță în administrație

În anul 2008, am fost numit director executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța. M-am retras total din activitatea privată, deoarece nu ar fi fost altfel posibil din punct de vedere al legislației. Aici am acumulat o vastă experiență, atât în ceea ce priveste execuția bugetară a statului, cât și coordonarea sistemului public de ocupare. Datorită activității intense pe care am desfășurat-o, am primit diplome de merit și am fost propus să ocup funcții la nivel înalt, cum ar fi cea de președinte al ANOFM, cu rang de secretar de stat. 

Totodată am avut diverse schimburi de experiență cu parteneri români și străini, atât prin vizite de lucru, cât și prin intermediul unor întâlniri, simpozioane, seminarii, conferințe, etc. În acest sens, am avut acazia să interacționez atât cu sistemul public de ocupare și formare profesională, cât și cu cel privat.

Obiectivele mele

De-a lungul vieții, am pus accent pe pregătirea mea profesională și am răspuns oricăror provocări în acest sens. M-am gandit ca orice experienta este binevenita dar nu am abandonat niciodata dorinta de a contribui la dezvoltarea unui sistem privat de formare profesionala performant.

Faptul că am construit această activitate importantă într-un context socio-economic care impune existența unui sistem performant de pregătire profesională în vederea ocupării unor locuri de muncă în concordanță cu pregatirea profesională a absolvenților acestor programe de formare, îmi dă speranța că voi reuși să asigur tuturor constănțenilor, oportunități de pregătire profesională așa cum își doresc ei.

Așadar, vă aștept cu drag la toate cursurile organizate de noi, precum și la orice alt proiect pe care l-am putea dezvolta împreună!